Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Laat uw verbouwing aan ons over

Heeft u plannen om een serre te laten plaatsen? Of wilt u de indeling van uw woning geheel veranderen? Dan heeft u een vakman nodig die uw verbouwing deskundig uit kan voeren. Voor een professioneel klus- en bouwbedrijf uit Leeuwarden en omstreken zit u goed bij ons bouwbedrijf. Ook voor advies omtrent een verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw situatie te bekijken kunnen wij u precies vertellen wat er mogelijk is en wat verstandig is om te doen. Misschien heeft u zelf al hele goede ideeën, maar wellicht wilt u er een professional naar laten kijken die u wat voorstellen kan doen. Laat u adviseren en neem vandaag nog contact met ons op!

Uitstekende service

Heeft u in de regio Leeuwarden hulp nodig bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Wij zijn werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren en zijn u graag van dienst. U kunt ons inzetten voor werkzaamheden aan zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Onze vakmannen voeren de verbouwing professioneel uit en nemen de zorg voor u uit handen. Wij garanderen een goed gecoördineerde verbouwing en verzorgen uw gehele project van begin tot eind. Daarnaast stemmen wij alle werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af en bieden garantie op al het uitgevoerde werk. Onze werkwijze is prettig en flexibel, geheel afgestemd op uw wensen. Woont u in Leeuwarden en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.