De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Laat uw verbouwing aan ons over

Heeft u plannen om een serre te laten plaatsen? Of wilt u de indeling van uw woning geheel veranderen? Dan heeft u een vakman nodig die uw verbouwing deskundig uit kan voeren. Voor een professioneel klus- en bouwbedrijf uit Leeuwarden en omstreken zit u goed bij ons bouwbedrijf. Ook voor advies omtrent een verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw situatie te bekijken kunnen wij u precies vertellen wat er mogelijk is en wat verstandig is om te doen. Misschien heeft u zelf al hele goede ideeƫn, maar wellicht wilt u er een professional naar laten kijken die u wat voorstellen kan doen. Laat u adviseren en neem vandaag nog contact met ons op!

Uitstekende service

Heeft u in de regio Leeuwarden hulp nodig bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Wij zijn werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren en zijn u graag van dienst. U kunt ons inzetten voor werkzaamheden aan zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Onze vakmannen voeren de verbouwing professioneel uit en nemen de zorg voor u uit handen. Wij garanderen een goed gecoƶrdineerde verbouwing en verzorgen uw gehele project van begin tot eind. Daarnaast stemmen wij alle werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af en bieden garantie op al het uitgevoerde werk. Onze werkwijze is prettig en flexibel, geheel afgestemd op uw wensen. Woont u in Leeuwarden en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.