Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vakman voor al uw timmerwerk

Bent u niet zo handig, of heeft u simpelweg geen tijd om zelf die lastige klus uit te voeren? Is er timmerwerk in of om uw woning dat maar blijft liggen en zou u eigenlijk graag zien dat de klus nu eens wordt geklaard? Een klusbedrijf kan helpen! Misschien lijkt het wat vreemd om simpele timmerklussen uit te besteden aan een klusjesman, maar wij doen dit graag voor u. Timmerwerk vormt een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden, bij vrijwel iedere klus moet immers wel iets getimmerd worden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en beheersen het timmervak dan ook tot in de perfectie. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Neem in Leeuwarden of in de regio Leeuwarden contact met ons op.

Waarmee helpen we u in Leeuwarden?

Timmerwerk is heel divers. Ga niet zomaar zelf aan de slag als u niet over de juiste vaardigheden beschikt, want daar krijgt u later spijt van. Bovendien kost het u waarschijnlijk ook veel meer tijd. Wij voeren al uw timmerklussen snel en vakkundig voor u uit, van het timmeren van een wandje tot het vervangen van deuren, kozijnen en het leggen van houten vloeren. Heeft u een specifieke klus? Leg deze dan aan ons voor! Wij vertellen u direct wat we voor u kunnen doen.