Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Vakman voor al uw timmerwerk

Bent u niet zo handig, of heeft u simpelweg geen tijd om zelf die lastige klus uit te voeren? Is er timmerwerk in of om uw woning dat maar blijft liggen en zou u eigenlijk graag zien dat de klus nu eens wordt geklaard? Een klusbedrijf kan helpen! Misschien lijkt het wat vreemd om simpele timmerklussen uit te besteden aan een klusjesman, maar wij doen dit graag voor u. Timmerwerk vormt een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden, bij vrijwel iedere klus moet immers wel iets getimmerd worden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en beheersen het timmervak dan ook tot in de perfectie. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Neem in Leeuwarden of in de regio Leeuwarden contact met ons op.

Waarmee helpen we u in Leeuwarden?

Timmerwerk is heel divers. Ga niet zomaar zelf aan de slag als u niet over de juiste vaardigheden beschikt, want daar krijgt u later spijt van. Bovendien kost het u waarschijnlijk ook veel meer tijd. Wij voeren al uw timmerklussen snel en vakkundig voor u uit, van het timmeren van een wandje tot het vervangen van deuren, kozijnen en het leggen van houten vloeren. Heeft u een specifieke klus? Leg deze dan aan ons voor! Wij vertellen u direct wat we voor u kunnen doen.