Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Onderhoud of renovatie nodig?

Om te zorgen voor een langere levensduur heeft ieder pand af en toe onderhoud nodig. In een woning wordt immers geleefd en bovendien heeft ieder pand te maken met weersinvloeden, waartegen het beschermd moet worden. Kan uw woning wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of heeft u een woning gekocht die grondig gerenoveerd moet worden? In Leeuwarden en omgeving helpt ons bouwbedrijf u hier graag bij.

Al sinds 1922 is ons familiebedrijf actief als klusbedrijf in Noord-Nederland. Onze kracht is onze flexibele opstelling en de prettige samenwerking met u als klant. Wij begrijpen dat u zo min mogelijk overlast wilt ervaren van ons werk, daarom maken we samen met u een planning en stemmen wij de werkzaamheden altijd met u af. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de klus, wij zorgen voor een uitstekend resultaat!

Waarom kiest u voor ons?

Of u nu slechts een deel van uw woning wilt laten onderhouden of een renovatie aanvraag doet voor een groot bedrijfspand, bij ons bent u aan het juiste adres. Binnen onze organisatie zijn vrijwel alle bouwdiscipline’s aanwezig. Zo hebben we onder andere een eigen tekenkamer, calculatieafdeling , funderingsploeg, metselploeg, servicemonteur en uiteraard vele vakkundige timmermannen. Dit houdt in dat we u altijd kunnen helpen. U zult versteld staan van het snelle en professionele resultaat!