De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Onderhoud of renovatie nodig?

Om te zorgen voor een langere levensduur heeft ieder pand af en toe onderhoud nodig. In een woning wordt immers geleefd en bovendien heeft ieder pand te maken met weersinvloeden, waartegen het beschermd moet worden. Kan uw woning wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of heeft u een woning gekocht die grondig gerenoveerd moet worden? In Leeuwarden en omgeving helpt ons bouwbedrijf u hier graag bij.

Al sinds 1922 is ons familiebedrijf actief als klusbedrijf in Noord-Nederland. Onze kracht is onze flexibele opstelling en de prettige samenwerking met u als klant. Wij begrijpen dat u zo min mogelijk overlast wilt ervaren van ons werk, daarom maken we samen met u een planning en stemmen wij de werkzaamheden altijd met u af. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de klus, wij zorgen voor een uitstekend resultaat!

Waarom kiest u voor ons?

Of u nu slechts een deel van uw woning wilt laten onderhouden of een renovatie aanvraag doet voor een groot bedrijfspand, bij ons bent u aan het juiste adres. Binnen onze organisatie zijn vrijwel alle bouwdiscipline’s aanwezig. Zo hebben we onder andere een eigen tekenkamer, calculatieafdeling , funderingsploeg, metselploeg, servicemonteur en uiteraard vele vakkundige timmermannen. Dit houdt in dat we u altijd kunnen helpen. U zult versteld staan van het snelle en professionele resultaat!