Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Vakman voor al uw installatiewerk

Het installeren van badkamermeubilair, keukenapparatuur of een toilet kunt u het best overlaten aan een professional. Dankzij kennis en ervaring weet deze precies hoe de klus geklaard moet worden om problemen in de toekomst te voorkomen. In Leeuwarden en in de wijde omgeving van Leeuwarden zijn wij uw expert op het gebied van installatiewerk. Wij klaren iedere installatieklus snel en zorgvuldig, zodat u gegarandeerd tevreden zult zijn met het resultaat!

Meer dan alleen installatie in Leeuwarden

Wilt u uw keuken of badkamer aanpakken maar weet u nog niet zo goed hoe? Ook voor deskundig advies kunt u ons inschakelen. Samen bespreken we uw wensen en behoeften en stellen een concreet plan op. Hierin leggen we vast wat er precies moet gebeuren, wanneer het installatiewerk moet worden uitgevoerd en of er nog bijzondere dingen zijn waar we op moeten letten. Ook de levering van keukenapparatuur en sanitair kunnen wij, indien u wenst, voor onze rekening nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van installatiewerk? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag over onze diensten en werkwijze. Ook als u in Leeuwarden direct een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bellen of het formulier invullen.